Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nyílt levél Demszky Gábornak
  2008-03-19 18:06:27, szerda
 
  Nyílt levél Demszky Gábornak

Tisztelt Demszky úr!

Az Ön március 15-i beszéde hatalmas jelentőségű volt, mert alábbi része bebizonyította, hogy az igazi rendszerváltás elemi érdeke minden magyar embernek, hiszen a globalizáció alulműveltségükből eredendően gőgős helytartói személyükben bizonyítják a diktatúra "szenvedhetetlen igájának" (ld. Rákóczi imája) jelenlétét és dühöngő uralmát Hazánkon:

"Nincs szükség "szentkorona alkotmányára", "igazi rendszerváltásra". Aki ma ilyeneket mond, az a szabadság ellensége. Aki az ősi magyar törvényekre vagy az Aranybullára hivatkozik, tűzhet magára levesestányérnyi kokárdát, mégsem ért szemernyit sem abból, amit a 48-as polgári forradalom és szabadságharc jelentett.
Aki a honvédeinket harcra vezető '48-as nemzeti lobogónkat árpádsávos zászlóra cseréli, az semmit se tud a történelmünkről."
(http://www.szdsz.hu/hu/szdsz/hirek/20080315demszkymarcius15)

Ön olyan alapvető ismerethiányban szenved Főpolgármester úr, amely alapján minden budapesti választópolgárnak bele kell pirulnia a szégyenbe, hogy ilyen ember lehet a főváros vezetője.
Javaslom, egyeztessenek időpontot Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úrral, és közösen vegyenek leckét egy általános iskolai történelemtanártól, mert a Szent Koronára és az Árpád sávos zászlóra vonatkozó hiányosságaik azonosak. (ld. a Szent Korona bemutatása Merkel asszonynak.)

Addig is néhány hiánypótló ismeretet átadok Önnek, annak érdekében, hogy ha - a történelemlecke felvételéig - beszél a Szent Koronáról, a szabadságról, vagy éppen az Árpádsávos zászlóról, ne mondjon egetverő baromságokat:

1. A Szent Korona olyan értékrendet tartalmaz, amely a Szabadság Alkotmányában testesül meg. Ha kétsége lenne ez iránt, akkor ismerje meg azt az öt alapelvet, amelyet ez az értékrend kifejez:
- Magyarország örökké szabad (Hungaria semper libera).
- A Szent Korona minden tagjának egy és ugyanazon szabadsága van (Una et eadem libertas).
- Minden birtoklás gyökere a Szent Korona (Sacra Corona radix omnium possessionum).
- Mindennek a Szent Korona eszme szerint kell történnie (Sub specie Sacrae Coronae).
- A Szent Korona minden tagját kötelességszerűen megilleti az ellentmondás és ellenállás joga mindenkivel szemben, aki a Szent Korona eszméjének érvényesülését veszélyezteti (Ius resistendi et contradicendi) - ez az Aranybullán kívül az 1949. évi XX. tv. 2. § (3) bekezdésében is megfogalmazódik).

Ennek az értékrendnek a jelképe a Parlamentben lévő Szent Korona, mint szakrális tárgy, amely a Magyar Köztársaság címerének alkotóeleme. ("A pajzson a magyar Szentkorona nyugszik." (1949. évi XX. tv. - Alkotmány - 76. § (2) bekezdés)

Persze megértem, hogy Önök, liberálisok félnek a Szent Koronából áradó szabadság eszmétől és az ezen alapuló "ősi magyar törvényektől", mint ördög a tömjénfüsttől. mert ez úgy söpri el a gátlástalan szabadosságon alapuló ideológiájukat, mint a szemetet.

2. Az Árpádsávos zászló ugyancsak a szabadságot jelképezi, mert minden magyart emlékeztet a 907-es Pozsonyi Csatára, amelyben megvédtük a nyugat szennyétől a szereteten és a hűségen alapuló ősi szabadságunkat.

Tudja, Főpolgármester úr, a Magyarok Istene kegyelme folytán Önök figyelmetlenségből is követnek el hibákat, nemcsak szándékosan. Mint a Szent Korona, mint pedig az Árpádsáv védett nemzeti jelkép, mert a Magyar Köztársaság címerének része:
"76. §
(2) A Magyar Köztársaság címere hegyes talpú, hasított pajzs. Első mezeje vörössel és ezüsttel hétszer vágott. Második, vörös mezejében zöld hármas halomnak arany koronás kiemelkedő középső részén ezüst kettős kereszt. A pajzson a magyar Szentkorona nyugszik."
(1949. évi XX. törvény A Magyar Köztársaság Alkotmánya)

Az már csak hab a tortán, hogy Ön gyűlölettől eltorzult tudattal megtoldja az Árpád-sávval kapcsolatos hibbant agymenetét, ugyanis, az Árpád-sáv - és ezzel annak szelleme - jelen volt az 1848-as forradalomban. Az általános iskolai történelemtanár el fogja Önöknek mondani az előbb idézett törvényhelyt idézve, hogy a Kossuth címer "Első mezeje vörössel és ezüsttel hétszer vágott. Második, vörös mezejében zöld hármas halomnak arany koronás kiemelkedő középső részén ezüst kettős kereszt." - vagyis a Magyar Köztársaság jelenlegi címerében szereplő pajzs - és az abban lévő Árpádsáv - felépítésében azonos a Kossuth címerrel. Azt feltételezem, hogy tudja ki volt Kossuth Lajos, de ha netán nem, akkor a történelem lecke erre is ki fog térni.

Íly módon Ön kijelentésével a Btk. 269/A §-ába ütköző vétséget követett el (a törvény nem ismerete nem mentesít a felelősség alól):
"Nemzeti jelkép megsértése
269/A. § Aki nagy nyilvánosság előtt a Magyar Köztársaság himnuszát, zászlaját vagy címerét sértő vagy lealacsonyító kifejezést használ, vagy más ilyen cselekményt követ el, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő."
(1978. évi törvény a Büntető Törvénykönyvről)

Az Ön beszédének idézett része - a Magyar Köztársaság Kormányának a választási kampányidőszakban elkövetett, a Btk. 211. § e) bekezdésébe ütköző köztörvényes bűncselekménnyel együtt - bizonyítja azt a tényt, hogy az Alkotmány 2. § (1) bekezdésében meghatározott állami státuszának egyik eleme sem igaz: sem a függetlenség (ld. Lisszaboni szerződés), sem a demokrácia (ld. Központi Nyomozó Főügyészség Nyom. 44/2007. sz. határozata), sem a jogállamiság (az Ön beszéde minden jogkövetkezmény nélkül marad, hiszen hasonló ügyben Tamás Gáspár Miklós ellen indatott feljelentésemet is elutasították a jogalkalmazó szervezetek).

3. A másik alulműveltségből eredő gőgnek tulajdonítható hibájuk az az alkotmányos joghézag, amely miatt - analóg jogintézményként - a nemzetközi jog által is elfogadott Alkotmányozó Nemzetgyűléssel fogjuk az "igazi rendszerváltást" és ezzel a jelenlegi globalizmus rendszerét a Szent Korona értékrend szabadságot adó és biztosító tiszta rendszerével felváltani.
A Főpolgármesteri Hivatalban feltételezhetően vannak a beszélni tudók mellett olvasni tudók is, ezért tisztelettel kérem, a joghézag bizonyítását és a megoldást levezető "Ki a törvényellenes?" c. írásomat értelmeztesse.

Kelt Szegeden, 2008. március 18-án.

Tisztelettel:

Dr. Halász József
A Szent Korona alázatos szolgája
30/6163894
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: alulműveltségből, rendszerváltásra, levesestányérnyi, feltételezhetően, jogintézményként, bűncselekménnyel, rendszerváltást, ismerethiányban, nemzetgyűléssel, törvénykönyvről, jogkövetkezmény, szenvedhetetlen, feljelentésemet, pénzbüntetéssel, történelmünkről, történelemtanár, főpolgármesteri, megfogalmazódik, történelemlecke, főpolgármester, ideológiájukat, törvényellenes, érvényesülését, tulajdonítható, demszkymarcius, szabadságunkat, miniszterelnök, bebizonyította, kijelentésével, rendszerváltás, veszélyezteti, egyeztessenek, contradicendi, meghatározott, alkotmányában, tömjénfüsttől, igazi rendszerváltás, 48-as polgári, honvédeinket harcra, főváros vezetője, általános iskolai, történelemlecke felvételéig, értékrend kifejez, magyar Szentkorona, ezen alapuló, gátlástalan szabadosságon, szabadságot jelképezi, 907-es Pozsonyi, nyugat szennyétől, hűségen alapuló, 1848-as forradalomban, előbb idézett, Demszky Gábornak, Tisztelt Demszky, Gyurcsány Ferenc, Szent Koronára, Szent Korona, Szent Koronáról, Szabadság Alkotmányában, Sacra Corona, Sacrae Coronae, Magyar Köztársaság, Szent Koronából, Pozsonyi Csatára, Magyarok Istene, Magyar Köztársaság Alkotmánya, Kossuth Lajos, Büntető Törvénykönyvről, Magyar Köztársaság Kormányának, Központi Nyomozó Főügyészség Nyom, Tamás Gáspár Miklós, Alkotmányozó Nemzetgyűléssel, Főpolgármesteri Hivatalban, Kelt Szegeden, Halász József,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Julian Brass gondolata  Png virág  Akarat  Png virág  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Kövesd a cowboyt!  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Nagyi telefonál  Png virág  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Idő  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Alázat  Adakozás  Jó éjszakát  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Éretlen vers  képre írva  Alázat  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Akarat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Szívem tiéd  Akik bántanak téged  Reggel van  Facebookon kaptam  Lóhere  Kerüld el az evangélium örömén...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Akarat  Jó éjszakát  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Minden harmadik...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Régi emberek, akikre máig büsz...  s immár én is felragyogva, ért...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Mai harmónia kártyám  Sokan azt tartják  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Kellemes délutánt kívánok  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Png cica  Png cica  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Jónás Tamás – Végtelen b... 
Bejegyzés Címkék
igazi rendszerváltás, 48-as polgári, honvédeinket harcra, főváros vezetője, általános iskolai, történelemlecke felvételéig, értékrend kifejez, magyar Szentkorona, ezen alapuló, gátlástalan szabadosságon, szabadságot jelképezi, 907-es Pozsonyi, nyugat szennyétől, hűségen alapuló, 1848-as forradalomban, előbb idézett, abban lévő, történelem lecke, §-ába ütköző, felelősség alól, évig terjedő, választási kampányidőszakban, jogalkalmazó szervezetek, másik alulműveltségből, jelenlegi globalizmus, beszélni tudók, joghézag bizonyítását, megoldást levezető, alulműveltségből, rendszerváltásra, levesestányérnyi, feltételezhetően, jogintézményként, bűncselekménnyel, rendszerváltást, ismerethiányban, nemzetgyűléssel, törvénykönyvről, jogkövetkezmény, szenvedhetetlen, feljelentésemet, pénzbüntetéssel, történelmünkről, történelemtanár, főpolgármesteri, megfogalmazódik, történelemlecke, főpolgármester, ideológiájukat, törvényellenes, érvényesülését, tulajdonítható, demszkymarcius, szabadságunkat, miniszterelnök, bebizonyította, kijelentésével, rendszerváltás, veszélyezteti, egyeztessenek, contradicendi, meghatározott, alkotmányában, tömjénfüsttől, bűncselekmény, lealacsonyító, forradalomban, szabadosságon, szabadságharc, hiányosságaik, felépítésében, elutasították, értelmeztesse, törvényhelyt, köztörvényes, ellentmondás, bekezdésében, szabadságról, rendszerével, tisztelettel, személyükben, feltételezem, honvédeinket, magyarország, parlamentben, bizonyítását, értékrendnek, globalizáció, aranybullára, baromságokat, possessionum, törvényektől, jogállamiság, alkotmányára, jogalkalmazó, alkotmányozó, nyilvánosság, függetlenség, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3065
  • e Hét: 17295
  • e Hónap: 28406
  • e Év: 181902
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.